Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan verrast ontwerpster bruidsjurk

11 december 2018 · Leestijd 1 min

Meghan, hertogin van Sussex, heeft maandag een verrassingsbezoek gebracht aan de British Fashion Awards, waar ze ontwerpster Clare Waight Keller de British Womenswear Designer of the Year award kwam uitreiken. Waight Keller is hoofdontwerpster van modehuis Givenchy en was verantwoordelijk voor het design van Meghans bruidsjurk.

De zwangere hertogin verscheen in een zwarte jurk op het podium en hield haar babybuikje goed vast. Meghan zei 'heel blij te zijn om de Britse mode en de ontwerpers te mogen vieren in mijn nieuwe thuisland'.

Waight Keller had niets dan lovende woorden voor Meghan, nadat ze de prijs van haar kreeg. "Deze vrouw is zo fantastisch. Ik heb haar heel persoonlijk leren kennen en om iemand te hebben die je zo'n belangrijk moment toevertrouwd, dan is dat uiteraard een enorme eer. En ik kan jou, Meghan, niet genoeg bedanken want het was een prachtig moment."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--