Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Meghan zet eerste stappen als investeerder

15 december 2020 · Leestijd 2 min

Meghan, hertogin van Sussex, heeft haar eerste stappen gezet als investeerder. De echtgenote van prins Harry steekt geld in Clevr Blends, een Amerikaanse start-up die naar eigen zeggen achter 's werelds eerste oploslatte op basis van havermelk zit. Een woordvoerder van Meghan bevestigde tegenover People dat de hertogin een "particuliere investering" heeft gedaan, maar vertelde niet om welk bedrag het gaat.

Met de investering wil Meghan "een gepassioneerde vrouwelijke ondernemer" steunen, aldus de hertogin over Hannah Mendoza. Meghan zegt "trots" te zijn te kunnen investeren in Hannah en haar bedrijf, dat een deel van de winst schenkt aan goede doelen en recycling hoog in het vaandel heeft. "Ik geloof in haar en haar bedrijf." De hertogin is verslingerd aan de drankjes van Clevr Blends, die volgens het bedrijf bol staan van "magische planten om stress te beheersen".

Daarin staat de vrouw van prins Harry niet alleen, ook Oprah Winfrey is al verslingerd aan de oploslattes. "Op eerste kerstdag stuurde mijn buurvrouw M mij... een mand met lekkernijen", schreef de talkshowkoningin op Instagram bij een video waarin ze een 'gouden super latte' van Clevr Blends maakt. "Mijn nieuwe lievelingsdrankje voor de ochtend en avond."

Brom: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--