Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Mode: Mathilde en Elisabeth gekleed in de kleuren van België

21 juli 2023 · Leestijd 2 min

Ieder jaar weer zien de koninklijke dames in België er prachtig uit tijdens de nationale feestdag. Ook dit jaar hebben ze weer de mooiste outfits uit de kast gehaald. Koningin Mathilde en haar dochter Elisabeth zijn zelfs toepasselijk gekleed in de kleuren van België!

Koningin Mathilde

Van top tot teen in het rood! Mathilde verschijnt bij het Te Deum in de St-Michiels en St-Goedelekathedraal in Brussel in een rode japon van Natan. Het Belgische modehuis is een favoriet van de koningin, ze kiest regelmatig creaties van ontwerper Edouard Vermeulen. Ook tijdens het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan België vorige maand, draagt Mathilde een jurk van Natan

Collages (28)

Haar grote hoed, die speciaal in de kleur van haar jurk is geverfd, en het tasje zijn van Fabienne Delvigne. Van het maakproces van de hoed deelt Fabienne Delvigne deze leuke video. Mathilde maakt de outfit compleet met leren handschoenen. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prinses Elisabeth 

Elisabeth verschijnt in een volledig gele look. Ze treedt in de voetsporen van haar moeder, want ook zij draagt een jurk van Natan. Niet alleen de jurk is van hetzelfde merk als Mathilde, ook Elisabeth draagt een stijlvolle hoed van Fabienne Delvigne. Verder kiest de prinses voor sieraden van haar moeder, pareloorbellen en een diamanten armband.

Collages (27)

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prinses Eléonore

De jongste dochter van koningin Mathilde gaat voor de kleur goud en draagt een glanzende jurk van Maje. De prinses draagt vaker ontwerpen van dit modemerk. 

Collages (26)

Foto's: ANP 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--