Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prachtig! Monegaskische royals stralen op rode loper

29 maart 2023 · Leestijd 2 min

Het is één van de meest stijlvolle evenementen van het jaar: het Rose Ball in Monaco. Afgelopen weekend werd de rode loper weer uitgerold voor het jaarlijkse benefietgala. Prinses Caroline organiseerde het feest samen met haar goede vriend Christian Louboutin, met het Indiase Bollywood als thema.

De prinses verscheen niet alleen bij het Rose Ball, haar kinderen en broer prins Albert waren ook aanwezig.

Voor de gelegenheid droeg Caroline een zilveren midi jurk van Chanel. Ook dochter Charlotte Casiraghi droeg een japon van het Franse modehuis. Caroline's andere dochter, prinses Alexandra, koos voor een lange zwarte jurk en maakte de outfit af met sieraden van haar moeder.

Lees verder onder de foto.

Caroline en dochters
Caroline en haar dochters.

De schoondochters van prinses Caroline waren ook aanwezig. Tatiana, de vrouw van Andrea Casiraghi, verscheen in een jurk met pailletten van het merk Jenny Packham. Journalist Beatrice, getrouwd met Pierre Casiraghi, verscheen in een zwart met gouden outfit van Dior. Ze is sinds 2021 een ambassadeur van het modemerk. 

Lees verder onder de foto's.

Tatiana en Beatric
Tatiana en Beatrice.

Het gala is niet alleen een glamoureus evenement, de opbrengsten gaan namelijk naar het Princess Grace Foundation. In 1954 richtte prinses Grace, de moeder van Caroline, het Rose Ball op. 

Beeld: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--