Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuwe foto van gezin prins William

18 december 2015 · Leestijd 1 min

Prins William en hertogin Catherine hebben vrijdag via Twitter een kerstwens verstuurd. Bij het bericht deelden zij ook een gloednieuwe gezinsfoto. Op de foto poseren William, Kate en kinderen George en Charlotte bij Kensington Palace.

De foto werd genomen door fotograaf Chris Jelf: 'Ik vond het geweldig om de foto's van deze fijne familie te maken. Ik moest wel scherp zijn aangezien er twee kleine kinderen gefotografeerd moesten worden. Ik hoop dat iedereen het een leuke foto vindt en ik ben vereerd dat de prins en zijn vrouw ervoor gekozen hebben om deze foto te delen.' Op de website melden William en Kate dat zij erg dankbaar zijn voor alle warme berichten die zij hebben ontvangen het afgelopen jaar en dat zij uitkijken naar de eerste kerst met zijn vieren. De oplettende royal-fans zagen nog een iets opvallends aan de foto. Prinses Charlotte lijkt haar schoentje uitgeschopt te hebben. Deze ligt voor haar op de grond.

Kate-Catherine-William-George-Charlotte-Kerst.jpg
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--