Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuwe kerstfoto's van prins George

14 december 2014 · Leestijd 2 min

De Britse royals hebben drie kerstfoto's van de kleine prins George vrijgegeven, het bijna zeventien maanden oude zoontje van prins William en zijn vrouw Catherine. De foto's zijn eind november gemaakt door een persoonlijke assistent van prins William. Prins George poseert in een marineblauw truitje met soldaatjes op de trappen van Kensington Palace in Londen, waar het gezin woont.

Er komen maar zelden foto's van prins George naar buiten. Om hem tegen de opdringerige Britse roddelpers te beschermen, wordt hij zelden op de foto gezet. Volgens BBC is deze fotosessie dan ook een bedankje aan de media die het gezin wel met rust laten. De laatste keer dat er officiële foto's verschenen was in juli, toen George één jaar oud werd.

In september werd bekend dat Kate in verwachting is van hun tweede kindje. Prins George lijkt meer op zijn moeder dan op zijn vader, vindt The Telegraph. Ter illustratie heeft de krant een van de nieuwe officiële kiekjes van de Britse prins online gezet naast een kinderfoto van Kate. "De heerlijke bolle wangen, donkere ogen en donkere wenkbrauwen komen van de Middleton-kant", schrijft redacteur Sarah Chalmers. Zelfs de ietwat ondeugende blik in de ogen van de zestien maanden oude dreumes zou meer Kate dan William zijn. Kate, die bekendstaat om haar modieuze uitstraling, heeft haar zoon volgens de krant gekleed volgens de laatste mode. De outfit van George - onder meer een spencer, korte broek en kniekousen - lijkt op het eerste gezicht wat oubollig maar deze look is momenteel heel populair, weet ontwerper Rachel Riley. "Onze ontwerpen zijn bedoeld voor mensen die graag willen dat hun kinderen eruitzien als kinderen, niet als miniversies van volwassenen." Bron: ANP

De foto's

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--