Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuwe portretfoto jarige prins George

22 juli 2017 · Leestijd 2 min

Prins George mag zaterdag op zijn verjaardag vier kaarsjes uitblazen. Ter gelegenheid van Georges verjaardag gaven prins William en zijn vrouw Catherine vrijdagavond laat een nieuwe foto van hun zoon vrij. Daarop is de prins met een grote lach te zien.

De foto werd eind juni genomen op Kensington Palace. Dit keer was het niet de hertogin van Cambridge zelf die haar zoon vastlegde, maar fotograaf Chris Jackson. Hij liet weten "vereerd" te zijn dat zijn foto is gekozen.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Prins_George_helikopter.jpg

Afgelopen week was George op reis. Met zijn ouders en tweejarige zusje Charlotte vloog het prinsje naar Polen en Duitsland. Veel kregen de Polen en Duitsers George en Charlotte niet te zien, alleen op de luchthavens waren de kinderen van William en Catherine van de partij.

Vrijdagmiddag waren de twee wel even te zien bij het bezoek dat de hertog en hertogin aan Airbus brachten. George en Charlotte mochten in een Eurocopter EC145-helikopter zitten. William vliegt als ambulancepiloot in hetzelfde type helikopter.

De hertog werkt nog maar even als helikopterpiloot voor de East Anglia Ambulance Service. Deze zomer legt hij dat werk neer omdat hij met zijn gezin van Norfolk naar Londen verhuist. George gaat vanaf september in de Britse hoofdstad naar de kleuterschool, Charlotte gaat binnenkort voor het eerst naar de peuterspeelzaal.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--