Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Nieuwjaarswens! Prins Laurent poseert met familie in 'Marc van Ranst'-outfits

2 januari 2021 · Leestijd 2 min

Prins Laurent heeft een opmerkelijke familiefoto gedeeld. Op sociale media poseert de Belgische prins met zijn echtgenote Claire en hun drie kinderen in truien die zo uit de kledingkast van de Belgische viroloog Marc van Ranst lijken te komen.

"Prins Laurent en zijn gezin wenst iedereen een mooi en gelukkig 2021", staat erbij geschreven. De foto is gepost op de Facebookpagina van Stichting Prins Laurent, die zich inzet voor dierenwelzijn. ""Dat het dierenrijk ons mag blijven verbazen", schrijft hij bij zijn wensen.

Ieder familielid draagt een effen gekleurde v-halstrui. Viroloog Van Ranst, die door het coronavirus vrijwel permanent in het nieuws is, wordt geroemd vanwege zijn voorspelbare en kleurrijke kledingkeuze.

Van Ranst draagt hoofdzakelijk truien die dus enorm lijken op de truien van Laurent en zijn gezin. Op sociale media is de vergelijking al gauw gemaakt. "Lijkt wel de Marc van Ranst-fanclub! Of is dit een meer exclusief merk?", twittert iemand.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Eerder dit jaar vroeg Laurent Van Ranst nog om hulp. Hij wilde weten hoe hij de klaslokalen schoner en veiliger kon maken voor het coronavirus omdat zijn kinderen weer terugkeerden naar school. De jongere broer van koning Filip schafte daarvoor CO2-meters aan die gebruikt kunnen worden om de luchtkwaliteit in de klas te meten. Volgens de Franstalige krant La Capitale deed Laurent zijn aankoop op aanraden van Van Ranst.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--