Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Noorse koninklijke familie viert de zomer... én meer!

6 juli 2020 · Leestijd 2 min

De Noorse koninklijke familie heeft zondag een zonnig en zomers kiekje geplaatst op Instagram, waarop zij iedereen "een hele goede zomer" toewenst.

De familie zit in een bosrijke omgeving bij elkaar aan een lange, gedekte tafel. Koningin Sonja, die zaterdag haar 83e verjaardag vierde, staat aan het hoofd met open armen en presenteert zo als het ware de rest van de familieleden die op de stoelen zitten.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Naast de verjaardag van Sonja was er dit weekend nog meer te vieren. Emma, de jongste dochter van prinses Märtha Louise, won zondag namelijk een springwedstrijd. Op Instagram plaatste Märtha Louise beelden van het heugelijke moment.

"Mijn kleine engel heeft haar eerste Mini Prix gewonnen met de fantastische Lyncott Fancy Pants", schrijft Märtha Louise bij een serie foto's en video's. "Wat een winnend team zijn ze toch. De toewijding die dit kleine zieltje heeft voor haar paarden raakt me zeer."

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Märtha Louise is trots op Emma (11) en bedankt daarnaast degenen die haar succes mede mogelijk hebben gemaakt. "Dank aan de coaches die je moed hebben ingepraat en je techniek op het paard hebben geleerd tijdens de coronacrisis. Dank aan iedereen die achter ons avontuur te paard staat."

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--