Ga naar submenu Ga naar zoekveld

One Love voor prins Charles

18 november 2019 · Leestijd 2 min

Prins Charles en zijn echtgenote Camilla zijn begonnen aan hun zesdaagse bezoek aan Nieuw-Zeeland. De eerste dag van de reis kreeg een muzikaal tintje: Charles mocht een nummer aanvragen bij een plaatselijk radiostation, en koos voor Bob Marleys 'One Love'.

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
NEW ZEALAND ROYAL VISIT

De dj vertelde achteraf aan lokale media dat de prins ook een praatje met hem maakte. "Hij was een makkelijke prater en zei veel in korte tijd. We hadden het zelfs over de huizenprijzen."

Zesdaags bezoek

Charles en Camilla werden hartelijk ontvangen in Nieuw-Zeeland. Zij trapten hun zesdaagse bezoek maandag af bij het War Memorial Park. Vervolgens reisde het koppel naar het Wesley Community Centre, een buurthuis. Het paar ging daarna langs bij onder meer een wijnmakerij, waar zij verschillende soorten mochten proeven.

De komende dagen reizen ze onder meer naar Waitangi en de Bay of Islands op het Noordereiland en naar Christchurch en Kaikoura op het Zuidereiland.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--