Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ook dit kleinkind van koningin Elizabeth gaat in het buitenland wonen

31 mei 2022 · Leestijd 1 min

De Britse prinses Eugenie gaat deels in Portugal wonen. Haar man Jack Brooksbank heeft een nieuwe baan in het Zuid-Europese land en daarom gaan de twee hun tijd verdelen tussen Portugal en Groot-Brittannië. Dat meldt de Britse krant The Telegraph.

De 36-jarige Brooksbank gaat voor vastgoedmagnaat Mike Meldman, een zakenpartner van George Clooney, werken. Hij gaat er aan de slag bij Meldmans Discovery Land Company. Eerder werkte Jack onder meer voor het tequilamerk Casamigos.

Volgens The Telegraph trekken Jack en Eugenie (32), de jongste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, in een appartement op een luxe resort ten zuiden van Lissabon. Het park ligt aan de kust en is gelegen op anderhalf uur rijden van de Portugese hoofdstad.

Prinses_Eugenie_en_Jack_Brooksbank
Prinses_Eugenie_met_zus_Beatrice_en_neef_Harry
Prinses Eugenie (midden) met haar zus Beatrice en neef prins Harry tijdens een tuinfeest bij Buckingham Palace op 29 mei 2019.

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--