Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Op en top zomers: 5x royals in wit

12 augustus 2022 · Leestijd 2 min

Witte broeken, jurkjes en blousjes... wit is de ideale kledingkleur om tijdens warme, zonnige dagen modieus voor de dag te komen. Ook de royals trekken graag iets wits uit de kast voor een frisse en zomerse look. En als je kiest voor een geheel witte outfit, kun je groots uitpakken met accessoires. Laat je inspireren door een foto-overzicht van vijf royals in zomers wit.

Koningin Letizia

Wie aan stralend zonnig weer met een strakblauwe lucht denkt, denkt al snel aan Zuid-Europa. Koningin Letizia van Spanje hult zich tijdens de zomerse dagen dan ook geregeld in het wit. De echtgenote van koning Felipe heeft heel wat witte jurkjes in haar kledingkast hangen.

Koning-Felipe-en-koningin-Letizia-witte-jurk
Koningin-Letizia-jurk-wit-doorschijnend
Koningin-Letizia-wit-jurkje
Koningin-Letizia-wit-opengewerkt-jurkje
Koningin-Letizia-wit-broekpak

Koningin Máxima

Hoe maak je een simpele zomeroutfit toch koninklijk? Koningin Máxima laat het zien! Op Aruba draagt ze een witte japon gecombineerd met prachtige parelsieraden. Tijdens het staatsbezoek aan Italië gaat ze voor gouden accessoires.

Ma-xima-Aruba-2.jpg
Ma-xima-Aruba.jpg
Koningin-Maxima-witte-outfit-staatsbezoek-Italie
Maxima-galajurk-wit
Koningin-Maxima-wit-broekpak

Hertogin Catherine

Ook de hertogin van Cambridge heeft een wit broekpak in haar garderobe. Haar jurken hebben veelal een klassieke uitstraling. Een witte japon kan ook zorgen voor een klassieke uitstraling. Hertogin Catherine kiest tijdens haar bezoek aan India voor een zwierige jurk met een kraagje, zoals we vaker zien bij haar.

Catherine-wit-broekpak
Catherine-in-wit.jpg
Catherine-jurk-Australie
Catherine-witte-kanten-jurk-Jamaica
Catherine-Jamaica
Catherine-kanten-jurk-Ascot
Catherine-wit-India.jpg

Kroonprinses Victoria

Kroonprinses Victoria van Zweden is jarig in de zomer. Haar verjaardag, op 14 juli, viert ze ieder jaar op het Zweedse eiland Öland. In 2016 kiest de troonopvolgster voor een zomerse witte japon met V-hals. De leren sandalen en riem maken de jurk een tikkeltje stoer.

Zweden-Victoria.jpg
Victoria-Zweden.jpg
Victoria-witte-jurk-doop-Oscar
Kroonprinses_Victoria-witte-blouse-en-broek
Victoria-witte-zomerjurk

Prinses Charlène

Op de avond na hun kerkelijk huwelijk, op 2 juli 2011, straalt prinses Charlène in een witte galajurk met glimmertjes. De perfecte jurk voor deze romantische zomeravond. Wit in combinatie met rode lippen is een look die Charlène ook prachtig staat.

Charlene-galajurk-huwelijk
Prins-Albert-en-prinses-Charlene-bruidstaart
Charlene-in-wit.jpg
Prinses-Charlene-wi-jurkje

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--