Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Overzicht: Máxima in Natan bij streekbezoeken

13 juni 2016 · Leestijd 2 min

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten maandag een streekbezoek aan Friesland. De koningin straalde in een outfit van modehuis Natan met een hoed van ontwerpster Fabienne Delvigne. Niet echt een opvallende keuze. De koningin draagt vaak jurken en rokken van Natan en zeker bij streekbezoeken.

West-Brabant

In februari bezocht het koningspaar West-Brabant. De koningin droeg een bekende japon van modehuis Natan met een hoed van ontwerpster Fabienne Delvigne.

Achterhoek-Maxima.jpg

Kop van Noord-Holland

Voor het streekbezoek aan de Kop van Noord-Holland in september 2014 koos Máxima voor wat meer kleur. Modejournaliste Josine Droogendijk merkte op dat het opnieuw ging om een japon van Natan en hoed van Fabienne Delvigne.

maxima-noord-holland.jpg

Groningse en Drentse Veenkoloniën

In februari van vorig jaar bezocht het koningspaar de Groningse en Drentse Veenkoloniën. Koningin Máxima droeg een bekende japon die we ook al eens zagen bij de Belgische koningin Mathilde. En ja, opnieuw van Natan met hoed van Fabienne Delvigne.

maxima-groningen-drente.jpg

Zeeuws-Vlaanderen

Tijdens het bezoek aan Zeeuws-Vlaanderen straalt de koningin in een gele rok met top van Natan en en grote hoed van, opnieuw, Fabienne Delvigne.

maxima-zeeuws-vlaanderen.jpg

Limburg

In oktober 2015 doorbreekt Máxima het patroon. Bij het streekbezoek aan de voormalig mijnstreek van Limburg kiest ze voor een japon van Dolce & Gabbana. Even iets anders!

Maxima-Limburg.jpg
Koningspaar-op-streekbezoek-aan-West-Brabant.jpg

Bron: ANP / www.modekoninginmaxima.nl

Maxima-Freisland-1.jpg

De Achterhoek

In mei 2014 bezocht het koningspaar de Achterhoek. De koningin verscheen in een rok en top van modehuis Natan.

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--