Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Pieter van Vollenhoven niet te spreken over #ikdoenietmeermee

23 september 2020 · Leestijd 2 min

Pieter van Vollenhoven is niet te spreken over #ikdoenietmeermee, de actie van BN’ers als Famke Louise en Tim Douwsma. Op Twitter schrijft hij de actie maar niets te vinden.

"Een nieuwe lockdown zou toch een ramp worden voor iedereen", schrijft Van Vollenhoven in zijn tweet. Volgens hem zijn er veel mensen die dat wel beseffen. "Daarom moeten wij de huidige beperkingen ook zo goed mogelijk proberen na te leven!"

Van Vollenhoven besluit zijn tweet met het uiten van zijn onvrede over de actie van de BN’ers. "Een 'ikdoenietmeermee' actie vind ik dan ook eerlijkgezegd onbegrijpelijk."

Overigens stelden Famke Louise en Tim Douwsma dinsdagavond in Jinek en Op1 dat zij hun oproep niet hadden bedoeld zoals ze hem hadden uitgedragen. Zij wilde niet hun volgers oproepen de coronaregels niet meer te volgen, maar wilden alleen een dialoog aanwakkeren en hun zorgen delen over de crisis. Famke Louise hoopte dat het kabinet meer medeleven zou gaan tonen voor jongeren en voor haar vader, die piloot is en nu thuis zit.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--