Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Albert gekiekt met actrice Sharon Stone

24 september 2021 · Leestijd 2 min

Verschillende sterren waren donderdagavond van de partij tijdens het Monte-Carlo Gala in het prinselijk paleis van Monaco. Prins Albert, de gastheer van het evenement om geld op te halen voor de bescherming van de aarde en de oceanen, trof ze op de rode loper en ging met ze op de foto.

Onder anderen actrice Sharon Stone en acteur Orlando Bloom waren naar het vorstendom afgereisd. Ook diverse fotomodellen stonden op de gastenlijst van het gala. Prins Albert kreeg vanuit familiekring gezelschap van zijn oudste zus prinses Caroline, zijn neef Andrea Casiraghi, zijn nichtje Pauline Ducruet en haar geliefde Maxime Giaccardi. Ook zijn zwager Gareth Wittstock - de oudste broer van prinses Charlène - was van de partij met zijn echtgenote Roisin Gavin.

Lees verder onder de foto's.

albert_sharonstone2007.jpg

Het Monte-Carlo Gala is een initiatief van de 'Prince Albert II of Monaco Foundation'. Prins Albert richtte in 2006 zijn stichting op om de schrikbarende staat van de aarde onder de aandacht van het grote publiek te brengen. De liefdadigheidsorganisatie, die vele projecten lanceert en financiert, focust zich vooral op het Middellandse Zeegebied, de poolregio en klimaatproblemen in derdewereldlanden.

Prins Albert kent Sharon Stone al jaren uit het liefdadigheidsleven. Meerdere keren ontmoetten zij elkaar op evenementen van goede doelen, zoals hier in 2007:

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--