Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Albert en prinses Charlène nemen hun kinderen mee naar het circuit

29 april 2024 · Leestijd 2 min

Prins Jacques en prinses Gabriella hebben een bijzonder weekend achter de rug. Zij werden door hun ouders meegenomen naar het circuit van Monaco om daar een race bij te wonen. Iets waar menig negenjarigen jaloers op zouden zijn! Bekijk de beelden hieronder.

De negenjarige prins Jacques en prinses Gabriella kijken in het bijzijn van hun ouders naar de zevende editie van de Monaco E-Prix. Coureur Mitch Evans gaat er uiteindelijk met de winst vandoor. Laatst waren prins Albert en prinses Charlène nog alleen op pad met prins Jacques, dit weekend was ook prinses Gabriella erbij.

Matchende outfits

De tweeling van prins Albert en prinses Charlène van Monaco verschijnt in stoere leren jacks aan de start. Prins Jacques heeft een zwart bikerjack aan, zijn twee minuten oudere zus draagt een roze exemplaar. Beide kinderen dragen een jeans met bootschoenen. Nieuwsgierig naar de beelden? Swipe dan naar rechts in onderstaande post.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Verrassend casual

Prinses Charlène kiest voor een look die we niet één, twee, drie bij haar zouden verwachten. De prinses, die normaal bekendstaat om haar glamorous looks, draagt op het circuit namelijk een pantalon in cargo-stijl. Op de semi-casual broek draagt de prinses een getailleerd jasje. Beide items zijn overigens van modehuis Louis Vuitton.

Foto's: ANP / Instagram @palaisprincierdemonaco

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--