Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Charles gastredacteur voor Country Life

12 november 2020 · Leestijd 2 min

Prins Charles viert deze week zijn 72e verjaardag, en speciaal voor die gelegenheid heeft de prins van Wales een artikel geschreven voor het Engelse blad Country Life. Daarin staat de prins onder meer stil bij de coronacrisis.

De prins schrijft onder meer lovende woorden over de mensen op het platteland. "Wat duidelijk is geworden, is de kracht van onze samenleving. Vindingrijkheid, compassie en vastberadenheid om het juiste te doen. Nergens is dat meer duidelijk dan in onze plattelandsgemeenschap, waar mensen allang gewend zijn om op elkaar te letten."

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Ook biedt de crisis de mogelijkheid om in de toekomst beter voor de natuur te kunnen zorgen. "We hebben nu een kans die we niet moeten verspillen. We kunnen iets goeds halen uit deze crisis en, terwijl we alles weer opbouwen, ervoor zorgen dat we de natuur, onze planeet en kinderen en kleinkinderen onze prioriteit maken."

Het is niet de eerste keer dat Charles gastredacteur is voor Country Life. In 2013 was hij ook al eens gastredacteur. Sindsdien is het een soort traditie geworden dat de prins voor zijn verjaardag een artikel schrijft voor het tijdschrift over leven op het platteland.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--