Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Charles viert openen winkels met eigen getapt biertje

28 mei 2021 · Leestijd 2 min

Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben donderdag een uitstapje gemaakt in Clapham Old Town in Zuid-Londen om te vieren dat niet-essentiële winkels weer open kunnen. Het koppel bezocht daar onder meer de naar de prins vernoemde Prince of Wales bar.

In de bar werd de prins uitgenodigd om zelf een biertje te komen tappen. Hij kreeg vervolgens de lachers op zijn hand nadat hij het zelfgetapte pintje probeerde te drinken terwijl hij zijn mondkapje nog ophad. Tijdens het bezoek zei Charles dat hij het wel een leuk idee zou vinden om elke bar met de naam Prince of Wales in het Verenigd Koninkrijk te bezoeken. "Hopelijk krijg ik dan in elke bar een gratis biertje", grapte de prins.

Het koppel bezocht naast de bar ook een theater en een restaurant. Ook gingen ze langs bij een nabijgelegen brandweerkazerne en ontmoetten ze een aantal buurtbewoners.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--