Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Edward helpt mee verse pesto te maken

1 mei 2021 · Leestijd 1 min

Prins Edward heeft vrijdag een bezoek gebracht aan het Britse graafschap Surrey. Het vierde kind van Queen Elizabeth bezocht daar een supermarkt en een kookschool.

In de supermarkt, die van een boerenfamilie uit Surrey is, pakte de graaf van Wessex wat waterkers. Dit nam Edward mee naar de Abinger Cookery School waar de waterkers werd gebruikt om een verse pesto van te maken.

Prins Edward sprak met diverse werknemers van zowel de supermarkt als de kookschool over de gevolgen van de coronacrisis op hun werk. Zo sprak hij met een supermarktwerknemer die sinds de lockdown groentenboxen rondbrengt in een elektrisch busje.

Het bezoek vond plaats ter gelegenheid van Surrey Day, dat sinds drie jaar op 1 mei plaatsvindt. Op die dag wordt het graafschap volgens het Britse hof in het zonnetje gezet als "een geweldige plek om te leven, werken en op bezoek te gaan".

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--