Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Nikolai gast-dj in Deense radioshow

25 mei 2015 · Leestijd 2 min

Prins Nikolai, de oudste kleinzoon van koningin Margrethe, was zondagochtend te horen in het radioprogramma P4 Weekend van de Deense publieke omroep DR. De 15-jarige prins deelde zijn favoriete muziek met de luisteraars.

P4 Weekend vraagt elke week een bekende gast naar een nummer dat hij of zij vroeger leuk vond, het liedje dat de meeste indruk heeft gemaakt en waar die persoon nu graag naar luistert. Dit keer mocht prins Nikolai bepalen wat er werd gedraaid. De prins koos voor SexyBack van Justin Timberlake, Marilyn van Patrick Dorgan en een remix van een nummer van de overleden rapper Notorious B.I.G. Het item was vooraf opgenomen.

De eerste zoon van prins Joachim en zijn ex-vrouw Alexandra vertelde aan de Deense krant Billed Bladet dat hij het heel leuk vond om als gast-dj op te treden. Presentatrice Maria Hollænder heeft zich ook erg vermaakt met Nikolai. "Het is een ontzettend aardige jongen met een verrassend goede en brede muzieksmaak", zei ze lovend. "Hij is echt cool."

Bron: ANP

Op de foto ter gelegenheid van zijn veertiende verjaardag. Foto: Steen Brogaard ©
Op de foto ter gelegenheid van zijn veertiende verjaardag. Foto: Steen Brogaard ©.

Foto: Steen Brogaard, Kongehuset.dk

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--