Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Beatrice stuurt fans handgeschreven bedankbriefjes

23 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Prinses Beatrice trouwde in juli vanwege het coronavirus tijdens een kleine en besloten ceremonie met haar grote liefde Edoardo Mapelli Mozzi, nadat hun huwelijk door uiteenlopende omstandigheden eerder was uitgesteld. De Britse prinses kreeg naar aanleiding daarvan ontzettend veel lieve brieven en kaarten van mensen die het paar alle geluk toewensten. En daarop reageert Beatrice nu met handgeschreven briefjes, waarvan er een op sociale media werd geplaatst door een fan.

"Ik wil U hierbij hartelijk bedanken voor de ontzettend aardige brief die U mij en Edoardo gestuurd heeft naar aanleiding van ons huwelijk. We hebben een fantastische dag gehad, die we hebben kunnen delen met onze families. Onze dank gaat uit naar de mensen die ervoor gezorgd hebben dat onze gemeenschappen veilig zijn gebleven de afgelopen maanden, zij hebben geweldig werk verricht. Nogmaals heel veel dank dat U aan ons gedacht hebt op het moment dat Edo en ik samen aan ons nieuwe leven beginnen. Liefs, Beatrice en Edo."

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Beatrice droeg tijdens haar huwelijk een jurk van koningin Elizabeth, die speciaal voor haar was vermaakt. Ook droeg ze een tiara van haar grootmoeder tijdens de plechtigheid. Na afloop van de ceremonie was er een kleine receptie op Buckingham Palace. Lees hier alles over de trouwjurk van prinses Beatrice.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--