Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Charlène ondergaat wederom een ingreep

9 oktober 2021 · Leestijd 2 min

De operatie die prinses Charlène van Monaco vrijdag in Zuid-Afrika heeft ondergaan, is 'zeer goed' verlopen. Dat heeft het Monegaskische paleis zaterdag laten weten aan het Franse persbureau AFP.

"De prinses onderging vrijdag een operatie die zeer goed is verlopen", aldus het paleis. "Deze operatie onder algehele narcose is de laatste operatie die zij moest ondergaan na de kno-infectie die zij eerder opliep. Ze is nu 48 uur in observatie."

Charlène is al sinds mei in haar thuisland. Ze was naar Zuid-Afrika gevlogen voor een korte werkreis, maar kreeg kort na aankomst een keel-, neus- en oorinfectie. Haar artsen hadden haar daarom afgeraden te vliegen. De prinses werd eerder al geopereerd.

Wanneer de prinses verwacht weer naar huis te vliegen, kon het paleis nog niet zeggen. Prins Albert zei eerder deze week al dat hij verwachtte dat zijn echtgenote snel terug naar Monaco zou kunnen komen.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--