Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Charlene praat open over haar tweeling

27 november 2019 · Leestijd 2 min

Prinses Charlene vertelt in een interview aan het Franse blad Point de Vue over de opvoeding van haar tweeling, die in december 5 jaar wordt. Volgens de echtgenote van prins Albert van Monaco zijn prinses Gabriella en prins Jacques "ongelofelijk lief en aardig" tegen elkaar.

Charlene vertelt dat Gabriella en Jacques voortdurend met elkaar praten, "en zoals alle kinderen kunnen ze soms een beetje abrupt zijn, een beetje hard, zelfs in hun uitwisseling, maar ze steunen elkaar onvoorwaardelijk". De prinses prijst hun innerlijke kracht "die hen in staat stelt te zeggen wat ze denken en voelen, ongeacht de omstandigheden" en hoe ze zich "aanpassen aan alle situaties" dankzij het zelfvertrouwen dat ze beiden hebben.

Sport

De prins en prinses, die in september voor het eerst naar school gingen, spreken zowel Engels als Frans en worden in de ochtend door hun vader prins Albert naar school gebracht. Daar zingen ze samen met hun klasgenoten het Monegaskische volkslied, iets dat Charlene zeer ontroert. De voormalig Zuid-Afrikaanse rugslagzwemster moedigt de tweeling aan om aan sport te doen en vindt het ook belangrijk dat ze haar vaderland leren kennen.

De 41-jarige prinses geeft toe dat het vaak wel uitputtend is om een tweeling op te voeden, maar vindt het ook stimulerend. "Als ze thuiskomen begint mijn werk en dat gaat door tot de volgende dag. De avonden zijn meestal druk. Als ik alleen met hen ben, vechten de kinderen om wie er bij mama mag slapen. Ze houden ervan om in ons bed te klimmen."

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--