Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Cristina ontbreekt bij 80e verjaardag koning Juan Carlos

6 januari 2018 · Leestijd 1 min

Prinses Cristina en haar vier kinderen waren vrijdag de grote afwezigen bij de verjaardagslunch van koning Juan Carlos in het Zarzuela paleis even buiten Madrid.

Hoewel het Spaanse hof geen gastenlijst bekendmaakte en Spaanse media het moesten stellen met flitsopnamen van genodigden bij de toegangsweg van Zarzuela, verspreidde het paleis aan het einde van de middag wel een familiefoto. Daarop ontbrak Cristina.

Familiefoto
De tachtig jaar geworden koning Juan Carlos poseerde met zijn echtgenote koningin Sofia, het gezin van koning Felipe en met dochter prinses Elena en haar twee kinderen. Het was de eerste familiefoto in jaren, maar dan wel zonder Cristina, haar voor fraude en belastingontduiking veroordeelde echtgenoot Iñaki Urdangarin en hun vier kinderen.

Spaanse media hadden vooraf gespeculeerd over de aanwezigheid van Cristina, die eerder deze week nog met haar gezin in Juan Carlos' geboorteplaats Rome werd gesignaleerd. Koningin Sofia en prinses Elena hebben nog regelmatig contact met het zwarte schaap van de familie. Elena bracht zelfs oud en nieuw door met haar zus en zwager, die net als koning Felipe later deze maand zijn vijftigste verjaardag viert.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--