Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Eugenie en Jack steken de handen uit de mouwen

15 mei 2020 · Leestijd 2 min

Prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank hebben de handen uit de mouwen gestoken bij het Leger des Heils. Eugenie postte hier een aantal foto's van op Instagram en benadrukte hoe belangrijk het werk is dat de liefdadigheidsinstelling verricht, zeker ten tijde van het coronavirus.

"Sinds 1865 staan de deuren van het Leger des Heils open om mensen te helpen. De afgelopen jaren heb ik zelf hun toewijding en inzet kunnen aanschouwen, toen ze Jack en mij vroegen om mee te helpen met het inpakken van pakketten zeiden we meteen 'ja'," aldus Eugenie.

"Samen met andere vrijwilligers hebben we voedselpakketten samengesteld, die door de organisatie worden gedistribueerd naar verschillende voedselbanken. Nu is dat nog meer dan normaal nodig, want hierdoor kunnen duizenden mensen in het Verenigd Koninkrijk eten. Hun boodschap is duidelijk: deur heeft altijd opengestaan en dat zal ook zo blijven."

Lees verder onder de foto's.

De Britse prinses liet al eerder van zich horen tijdens de coronacrisis en sprak onder meer haar steun uit voor hulpverleners. Ook verraste ze medewerkers van een ziekenhuis met gezonde en lekkere lunchpakketten. Samen met haar moeder Sarah Ferguson bracht ze vers fruit en verse groenten, tezamen met handcrème naar andere ziekenhuizen.

Bron: PrincessEugenie / ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--