Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Eugenie is moeder! Terugblik op haar kindertijd

10 februari 2021 · Leestijd 2 min

Gisteren werden we verblijd met het nieuws dat de Britse prinses Eugenie en haar man Jack de trotse ouders zijn geworden van een zoon. Hoe het kindje heet, weten we nog niet. Nu ze zelf moeder is, zal Eugenie vast regelmatig aan haar eigen kindertijd terugdenken. Daarom blikken wij vast terug met de leukste foto's!

Op vrijdag 25 september maakte de Britse koninklijke familie het blijde nieuws bekend met de officiële mededeling: "Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Eugenie en de heer Jack Brooksbank zijn verheugd aan te kondigen dat ze begin 2021 een baby verwachten”.

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De kleindochter van koningin Elizabeth deelde diezelfde dag op Instagram een foto van twee schattige babyslofjes met daarbij de woorden: ‘Jack and I are so excited for early 2021…’ 

Gisteren was het eindelijk zover en werd het zoontje van Jack en Eugenie geboren. Daarom gaan wij met een paar mooie en ontroerende foto’s terug naar haar eigen kindertijd!

Collage_kindertijd_prinses_Eugenie.jpg

En als afsluiter nog een paar kiekjes die Eugenie in de afgelopen jaren zelf gedeeld heeft op haar Instagram. Leuk toch?

Foto's: ANP / The Royal Family / @Princess Eugenie

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--