Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Eugenie terug op social media

23 januari 2020 · Leestijd 2 min

Na twee maanden radiostilte heeft de Britse prinses Eugenie weer van zich laten horen op sociale media. Ze postte een oude foto van zichzelf en haar echtgenoot Jack Brookbanks op Instagram, die toentertijd nog haar kersverse verloofde was.

"Vandaag twee jaar geleden kondigden Jack en ik aan met elkaar verloofd te zijn," schrijft de 29-jarige prinses bij het gelukkige kiekje.

Lees verder onder de tweet.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Voordat het schandaal rondom de veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein uitbrak, waarbij Eugenie's vader Andrew ook niet geheel vrijuit zou gaan, was de prinses een fervent gebruiker van sociale media. Door alle ophef rondom haar vader nam ze een pauze en was het geruime tijd stil op haar accounts. Maar nu prins Andrew zelf ook weer in de openbaarheid is getreden, was dat kennelijk reden genoeg voor Eugenie om zich ook weer te laten gelden. Tot groot plezier van haar volgers, die haar en Jack alle geluk toewensen.

Eugenie trouwde in oktober 2018 met Jack, nadat ze ruim 7 jaar samen waren.

Nog eens terugkijken? Klik hier!

Fotoalbum huwelijk prinses Eugenie en Jack
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--