Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Laurentien maakt haar debuut als actrice

2 september 2022 · Leestijd 2 min

Prinses Laurentien heeft een rol bemachtigd in de nieuwe bioscoopfilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis. Dat hebben distributeur Just Entertainment en producent Messercola vrijdag bekendgemaakt.

De echtgenote van prins Constantijn zal in de film te zien zijn als zichzelf. Wat Laurentien precies in de film doet, is niet bekend. Maar zij is te zien in de bioscooptrailer die vrijdag is gepresenteerd.

Lees meer onder de trailer.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

SBS-presentator Jan Versteegh speelt in de film zijn eerste hoofdrol als schurk Mats. Hij en zijn tweelingbroer Peer, gespeeld door Richard Groenendijk, willen de sleutelring die toegang geeft tot de speelgoedkluis van Sinterklaas ontvreemden. Hierdoor dreigt het sinterklaasfeest niet door te gaan.

Andere grote rollen in de familiefilm zijn weggelegd voor Robert ten Brink en Chris Tates. Het vorige deel in de reeks 'Grote Sinterklaasfilms' trok meer dan 200.000 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen.

De film wordt geproduceerd door het bedrijf Messercola. Gespuis in de Speelgoedkluis moet 5 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--