Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Märtha Louise deelt foto's van haar nieuwe liefde

13 mei 2019 · Leestijd 2 min

De Noorse prinses Märtha Louise heeft een nieuwe liefde. De 47-jarige prinses heeft op haar Instagram bekendgemaakt dat ze een relatie heeft met de Amerikaanse sjamaan Durek Verrett.

"Wanneer je je tweelingziel ontmoet, dan weet je dat. Ik heb het geluk gehad dat ik de mijne hebt ontmoet", schrijft Märtha Louise, die in 2016 haar huwelijk met de Noorse schrijver en kunstenaar Ari Behn zag stranden. "Shaman heeft mijn leven veranderd, zoals hij dat van zoveel anderen heeft veranderd. Hij heeft me doen realiseren dat onvoorwaardelijke liefde daadwerkelijk bestaat op deze planeet."

Lees verder onder de foto's.

Märtha Louise spreekt daarnaast ook volgers aan die eventuele kanttekeningen zouden plaatsen bij het feit dat haar nieuwe liefde donker is. "Het is niet aan jullie om een keuze voor mij te maken of om over mij te oordelen. Ik kies mijn man niet uit om mensen tevreden te stellen of om aan bepaalde normen te voldoen", zegt ze.

"Shaman Durek is simpelweg een man met wie ik graag mijn tijd spendeer en die me aanvult. Respecteer mijn daden en mijn partnerkeuze. Alles wat ik op dit moment weet, is dat we van elkaar houden en dat ik supergelukkig ben."

De Noorse prinses was afgelopen week nog een paar dagen in Nederland. Ze bezocht ons land om haar nieuwe boek over hoogsensitiviteit te presenteren. De dochter van koning Harald en koningin Sonja is zelf hoogsensitief. Blauw Bloed sprak de prinses onder meer over hoe het is om een hoogsensitief persoon te zijn.

Bron: ANP / Foto's: Instagram Princess Märtha Louise

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--