Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Märtha Louise deelt privéfoto's van jarige dochter

30 april 2021 · Leestijd 2 min

De Noorse prinses Märtha Louise heeft haar oudste dochter Maud Angelica, die donderdag 18 is geworden, via Instagram in het zonnetje gezet. Ze noemt Maud "een stralend licht in deze wereld".

"Je ziet iedereen om je heen, je bent bewust, nieuwsgierig, filosofisch, diepzinnig, grappig, creatief, een beetje eigenzinnig en nerdy en vooral dapper. Je hebt al veel mensenlevens gered door je woorden en wijsheid", schrijft Märtha Louise bij een aantal kiekjes van haar dochter door de jaren heen.

Lees verder onder de foto's.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Märtha Louise prijst haar dochter in de post ook voor haar inzet voor zelfmoordpreventie en geestelijke gezondheidszorg. "Ik ben zo trots op alles wat je tot nu toe hebt bereikt en op alles wat je in de toekomst zult doen. Wees trouw aan jezelf, mijn liefste. Je bent geweldig. Wees gewoon jezelf. Je bent meer dan genoeg en de keren dat je daaraan twijfelt, zullen wij er zijn om je eraan te herinneren. We staan altijd voor je klaar. Ik hou enorm veel van je."

Moedigste vrouw van het jaar

Maud Angelica werd in oktober uitgeroepen tot de 'moedigste vrouw van het jaar' vanwege haar bijzondere toespraak bij de uitvaart van haar vader Ari Behn in januari vorig jaar. Ze kreeg daarvoor toen ook al veel lof en bewondering, met name omdat ze mensen met geestelijke problemen en zelfmoordneigingen opriep toch vooral hulp te zoeken.

Märtha Louise, de dochter van koning Harald en koningin Sonja, kreeg met Ari Behn ook nog de dochters Leah Isadorah (16) en Emma Tallulah (12).

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--