Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Margarita over juwelen uit de familie

21 oktober 2016 · Leestijd 2 min

Het is al jarenlang een grote passie van prinses Margarita: het ontwerpen van sieraden. In November toont de dochter van prinses Irene sieraden uit haar collectie op de SIERAAD Art Fair in Amsterdam. Op deze beurs zal ook een bijzondere selectie Afrikaanse sieraden getoond worden uit onder andere het Tropenmuseum in Amsterdam. Prinses Margarita mag de juwelen in dit museum vast bewonderen en wij gingen met haar mee!

Tijdens het bezoek vertelt de prinses ook over de juwelen die bij haar in de familie gedragen worden. Zelf draagt prinses Margarita een ring die is in het verre verleden gemaakt is uit een broche die ooit toebehoorde aan Anna Paulowna.

Kijk voor de gehele reportage Zaterdag 22 oktober naar Blauw Bloed. SIERAAD Art Fair 2016 Alle liefhebbers van bijzondere sieraden, fashionista’s en kunstkenners kunnen van 10 tot en met 13 november genieten van de SIERAAD Art Fair in Amsterdam. Sieradenontwerpers uit onder andere Nederland, China, Australië, De Verenigde Staten en Spanje worden getoond. Klik hier voor meer informatie of om direct uw tickets te bestellen! 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--