Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven laten zich inenten

15 januari 2021 · Leestijd 2 min

Prinses Margriet (77) en prof mr Pieter van Vollenhoven (81) zullen zich, wanneer ze aan de beurt zijn, laten vaccineren tegen het coronavirus. Dat is desgevraagd vanuit Apeldoorn bevestigd aan het ANP. Eerder was al bekend dat prinses Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima zich zullen laten inenten.

De Oranjes zullen zich echter niet voor de camera laten vaccineren zoals bijvoorbeeld donderdag de Jordaanse koning Abdullah en zijn zoon kroonprins Hoessein deden en eerder ook koning Salman van Saudi-Arabië. De Rijksvoorlichtingsdienst liet weten dat er ook geen mededeling komt wanneer de prikken zijn gezet.

Zo’n mededeling kwam er in Groot-Brittannië wel toen koningin Elizabeth (94) en prins Philip (99) werden gevaccineerd. Ook Denemarken en Noorwegen hebben melding gemaakt van de inenting van respectievelijk koningin Margrethe (80), en koning Harald (83) en koningin Sonja (83). Het Zweedse hof liet woensdag weten dat koning Carl Gustaf (74) en koningin Silvia (77) netjes wachten tot ze aan de beurt zijn.

bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--