Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Märtha Louise apetrots op jarige dochter Leah

8 april 2022 · Leestijd 2 min

Prinses Märtha Louise heeft op Instagram haar jarige dochter Leah gefeliciteerd met haar 17e verjaardag. Leah is de tweede dochter van de Noorse prinses en kunstenaar Ari Behn, die in 2019 zelfmoord pleegde.

Met een serie foto's die door de jaren heen van Leah genomen zijn, staat Märtha Louise stil bij het verjaren van haar dochter. "Je bent een van de meest fantastische mensen die ik ken", schrijft de zus van kroonprins Haakon in het bijschrift.

"Je bent warm, open, onbevreesd, toegewijd, wijs, voorvechter van vrouwenrechten, hebt een goed zakelijk instinct en flair, bent toegewijd en gefocust, hebt een enorme passie voor wat je doet en voor het klimaat, bent een goede vriend en gesprekspartner en weet wat je wilt. Daarnaast beschik je over een flinke dosis humor", vervolgt de Noorse prinses, die dit allemaal goede eigenschappen in het leven noemt.

Märtha Louise sluit haar lofzang af met de boodschap dat ze erg trots is op de levensweg die Leah "door alle diepe dalen en over alle heuveltoppen" heeft bewandeld. "Ik ben zo blij dat ik met je mee mag en ik kijk erg uit naar het vervolg."

ANP

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--