Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Royal baby in aantocht! Prinses Eugenie in verwachting

25 september 2020 · Leestijd 2 min

Leuk nieuws uit Engeland! Prinses Eugenie, de dochter van prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson is in verwachting. Dat meldt het Britse hof op Twitter.

Prinses Eugenie is begin 2021 uitgerekend. "Jack en ik kijken zo uit naar 2021", schrijft Eugenie zelf op Instagram. Daarbij heeft ze een foto gepost van twee babyslofjes, en een selfie met haar man Jack Brooksbank.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

"Hare koninklijke hoogheid prinses Eugenie en Jack Brooksback zijn heel blij te vertellen dat zij begin 2021 een baby verwachten", schrijft het hof op Twitter. "De hertog van York en Sarah, de hertogin York, meneer en mevrouw George Brooksbank, de koningin en de hertog van Edinburgh zijn verheugd met het nieuws." De baby wordt alweer het negende achterkleinkind voor de queen en prins Philip.

Sarah Ferguson reageert enthousiast op de zwangerschap in een interview met Hello! Magazine. "Als toekomstige oma en opa zijn we dolblij," vertelt de hertogin van York. Zij en prins Andrew worden voor het eerst grootouders.

De jongste dochter van prins Andrew trouwde op 12 oktober 2018 met Jack Brooksbank, die ze in 2010 op een skivakantie leerde kennen. Het stel woont in een cottage bij Kensington Palace in Londen.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--