Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Sarah Ferguson voelt mee met Meghan

13 december 2019 · Leestijd 2 min

Sarah Ferguson leeft mee met de door media geplaagde Meghan, de vrouw van prins Harry.

"Het moet moeilijk zijn voor Meghan en ik kan me voorstellen wat ze doormaakt", zegt Sarah over de hertogin van Sussex. "Ik vind dat ze modern en fantastisch is", zegt ze in een interview met de Arabische Vogue.

De ex-vrouw van prins Andrew neemt het in het interview op voor Meghan, die haar acteercarrière opgaf voor een leven aan het Britse hof. "Ze was al beroemd. Ze is geweldig. Waarom gunnen we haar dit niet?"

Sarah geeft liever geen advies aan de jongere generatie in de koninklijke familie. "Dat kan zomaar uit zijn verband worden getrokken, maar ik heb in Meghans schoenen gestaan. Er is altijd een deel negatief en het wordt gewoon zo triest en vermoeiend: het is hard en gemeen. Ik verafschuw pesten en ik heb erg medelijden met haar, omdat ik het zelf ook heb meegemaakt."

Ze vertelt dat ze heeft geleerd om te gaan met negativiteit en is nog steeds het onderwerp van roddelverhalen. "Het was moeilijk, maar ik ben hier nu. Ik voel dat de ketens van mijn ziel bevrijd zijn", zegt ze. "Het is echter nog steeds moeilijk."

Bron: ANP 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--