Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Scheiding oudste kleinzoon Elizabeth rond

15 juni 2021 · Leestijd 1 min

Peter Phillips en zijn ex-vrouw Autumn hebben een verklaring gedeeld over hun scheiding. De oudste kleinzoon van de Britse koningin Elizabeth laat weten dat de echtscheiding afgerond is en dat ze tot een overeenkomst zijn gekomen. "We zijn blij om te kunnen zeggen dat alles vriendschappelijk is afgerond", aldus de twee.

Peter was 12 jaar getrouwd met de Canadese Autumn. Nu de scheiding afgehandeld is, vragen de twee om rust voor de familie voor "een nieuw hoofdstuk in ons leven".

Peter was de eerste van Elizabeths kleinkinderen die trouwde. Na een tijdje te hebben samengewoond, huwden Peter en Autumn in 2008 in de Saint George’s Chapel in Windsor. De zoon van prinses Anne en Autumn hebben samen twee dochters, Savannah (10) en Isla (9).

De scheiding van Peter en Autumn kwam niet als een verrassing voor de Britse koninklijke familie. Peter had het nieuws al in 2019 aan zijn grootmoeder Queen Elizabeth verteld.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--