Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Terugblikken: Het huwelijk van prins Harry en Meghan

19 mei 2021 · Leestijd 2 min

Het is vandaag precies 3 jaar geleden dat prins Harry en zijn vrouw Meghan elkaar het ja-woord gaven. Tijd om terug te blikken op de mooiste foto's!

Ook al zijn Harry en Meghan geen werkende royals meer voor het Britse koningshuis en zijn ze verhuisd naar Amerika, de twee zitten zeker niet stil. Ze maken tegenwoordig documentaires, werken samen met Oprah Winfrey, maken podcasts doen doen nog veel meer.

Hoe anders zag hun leven eruit op 19 mei 2018, toen het stel trouwde in Windsor. De Long Walk was bezaaid met mensen om een glimp op te vangen van Harry of Meghan en om de dienst mee te kijken. De dienst kenmerkte zich door de enthousiaste preek van bisschop Michael Curry over de liefde, en na de dienst maakten ze een tocht met de koets door Windsor. Na het huwelijk ging het het stel in Windsor wonen en fulltime aan de slag voor het koninklijk huis. Uiteindelijk liep het anders.

Desalniettemin blikken wij graag terug op de leukste foto's. Bekijk er hieronder een aantal. Wil je meer zien? Klik dan onderaan dit artikel verder naar het fotoalbum.

Nog geen genoeg van deze foto's? Bekijk dan hier meer beelden in het fotoalbum.

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--