Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Tessy wil scheiden vanwege onredelijk gedrag Louis'

17 februari 2017 · Leestijd 1 min

Prins Louis van Luxemburg en prinses Tessy hebben vrijdag bij Central Family Court in Londen de eerste stap gezet naar hun echtscheiding. Een Britse rechter sprak een 'decree nisi' uit, een verklaring waarin hij stelt geen bezwaren te zien tegen een scheiding. Binnen zes weken kan dan een 'decree absolute' volgen, waarmee de scheiding definitief een feit en beide partijen bijvoorbeeld vrij zijn om te hertrouwen.

Prinses Tessy had volgens de Daily Mail de scheiding aangevraagd op grond van 'onredelijk gedrag' ('unreasonable behaviour') van haar echtgenoot. Volgens de Britse krant werden er door het in Londen wonende prinselijk paar geen bezwaren ingebracht en sprak rechter Richard Robinson het 'decree nisi' in luttele minuten uit. Het Luxemburgse hof had de echtscheiding vorige maand al aangekondigd en wilde vrijdag geen nadere uitleg geven. Louis en Tessy, die twee kinderen hebben, waren sinds 2006 getrouwd. Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--