Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Thaise koning fietst met favoriete vrouwen

28 mei 2020 · Leestijd 2 min

De Thaise koning Vajiralongkorn heeft opnieuw voor ophef gezorgd in de Duitse media. Het boulevardblad Bild wist beslag te leggen op video-opnamen van de koning en zijn gezelschap tijdens een wielertocht door Beieren, waar Vajiralongkorn tegenwoordig domicilie heeft gekozen in een hotel in Garmisch-Partenkirchen.

De koning werd gespot bij Unterammergau, zo meldde Bild. Hij had zijn luxehotel Sonnenbichl verlaten in een konvooi Mercedes-busjes en om zich even later op een parkeerplaats om te kleden, en op de racefiets te stappen. Op de opnamen is te zien dat Vajiralongkorn weinig meer dan een Speedo-broekje aan had, maar verder wel kniebeschermers, een fietsshirt en een helm droeg.

Behalve door meefietsende beveiligers werd de koning ook vergezeld door een aantal dames. Koningin Suthida, die in Zwitserland woont, was er in niet bij. Kritische volgers van het Thaise koningshuis speculeerden woensdag wie van zijn meer dan een dozijn maîtresses de eer had met de koning mee te rijden.

Twee worden met name genoemd: luitenant Onanong Sirivajirabhakdi en majoor Prapassorn Sirivajirabhakdi, maar herkenning is moeilijk. De koning heeft zijn vrouwelijk gezelschap georganiseerd als ware het een regiment, de SAS, compleet met militaire rangen en als extraatje een koninklijke achternaam. Ook hebben de dames allemaal een rangnummer. Zo is majoor Prapassorn Sirivajirabhakdi nummer SAS01.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--