Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Triest weekend voor Noors kroonprinselijk gezin

2 augustus 2021 · Leestijd 1 min

Het Noorse kroonprinselijk gezin rouwt om de dood van hun hond Muffins Krakebolle. De labradoodle overleed deze week aan de gevolgen van kanker, schrijft kroonprinses Mette-Marit op Instagram.

Muffins komt uit een nest van in totaal negen pups die in juni 2013 ter wereld kwamen en mocht als enige blijven naast moeder Milly Kakao.

Lees verder onder de foto's.

Volgens Mette-Marit heeft Muffins een "mooi hondenleven" gehad. "Ze kon heel ondeugend zijn en hield ervan om weg te rennen, maar ze was vooral dol op knuffels, kinderen, robotmaaiers en Milly. Ze heeft voor veel liefde, troost en gelach gezorgd en wij en mama Milly missen haar heel erg."

Muffins en Milly hadden vorig jaar nog een prominente plek in de fotoserie rondom de 47e verjaardag van kroonprins Haakon. De beelden werden gemaakt op het Noorse dwergeiland Dvergsøya voor de kust van Kristiansand in het zuiden van Noorwegen.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--