Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Twee oud-assistenten van Meghan en Harry weer ingehuurd

29 december 2020 · Leestijd 2 min

Meghan en Harry hebben weer nieuwe werknemers aangenomen voor hun bedrijvigheden. Twee oud-assistenten van het Britse hof zijn opnieuw ingehuurd door het paar, melden Britse media.

De twee werknemers verloren hun baan bij de hertog van Sussex en zijn vrouw in maart, toen de twee besloten een stapje terug te doen binnen de koninklijke familie en naar Noord-Amerika te verhuizen. Een van de twee assistenten werkte al voor de Sussexen als communicatieadviseur sinds 2015. De andere begon haar werk in 2018 en was coördinator van de Royal Foundation, een liefdadigheidsorganisatie van William en Catherine.

Het paar is druk bezig met hun liefdadigheidsstichting Archewell, dat recentelijk een samenwerking aanging met World Central Kitchen. Een organisatie die zich toelegt op maaltijden na natuurrampen.

Voor deze samenwerking en andere plannen, zoals podcasts maken, hebben ze naast de twee oud-assistenten veel nieuwe mensen aangenomen. In hun team werkt nu onder meer Christine Weil, voormalig PR-chef van Pinterest. Volgens Britse media zijn deze nieuwe contracten een teken van de internationale ambitie van het paar.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--