Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Tweeling van Monaco verschijnt op balkon

19 november 2015 · Leestijd 1 min

Het is vandaag de Nationale Feestdag in Monaco. Prins Albert en prinses Charlène verschenen traditiegetrouw op het balkon van het paleis om het publiek te groeten en deden dit voor het eerst met het hele gezin. Albert en Charlène droegen hun kinderen prins Jacques en prinses Gabriella in hun armen.

De dag begon met een mis in de kathedraal van Monte Carlo. Hierbij waren de zussen van Albert, Caroline en Stéphanie aanwezig. Twee kinderen van Caroline, Pierre en Alexandra waren er ook bij, net als de vrouw van Pierre, Beatrice. De zoon van Stéphanie, Louis Ducruet, gaf ook acte de présence.

Alexandra-Charlotte-Caroline-Stephanie.jpg

De Nationale Feestdag van Monaco werd dit jaar minder uitbundig gevierd dan voorgaande jaren vanwege de aanslagen in Parijs. De vlaggen in Monaco hingen halfstok, het traditionele vuurwerk ontbrak en prins Albert had nog voor de viering een steunbetuiging naar president Hollande gestuurd. Charlene droeg tijdens de viering een outfit van Armani. Op 10 december worden Jacques en Gabriella 1 jaar.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--