Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Update: Eloise van Oranje komt met een nieuw project!

20 augustus 2021 · Leestijd 2 min

Gravin Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, komt met een expositie in Paradiso. De pop-up expositie LAYERED "viert de kracht van zelfexpressie". De opening vindt plaats op 25 augustus, dat onthult Eloise via Instagram.

Eloise wil met de expositie een boodschap uitdragen, van 'ongelimiteerd jezelf kunnen zijn en je eigenheid vieren'. In de audiovisuele en interactieve beleving wordt de bezoeker volgens de organisatie meegenomen in de persoonlijke verhalen van de gravin en haar voorbeelden, onder wie topfotograag William Rutten en model Joann van den Herik.

De organisatie schrijft dat Eloise het als haar persoonlijke missie ziet om bewustwording te creëren rondom vooroordelen en stereotyperingen. "Het gaat over ten volste jezelf kunnen en durven zijn, los van alle vooroordelen die mensen hebben op basis van iets dat ze zien op bijvoorbeeld social media", laat Eloise van Oranje in een persbericht weten.

Vooroordelen

Als dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien heeft ze naar eigen zeggen te maken met vooroordelen. Maar daar trekt de 19-jarige gravin zich niet zoveel van aan.

"Door mijn achternaam hebben sommige mensen een bepaald beeld van mij. Zoals onbenaderbaar, arrogant of verwend", vertelt Eloise aan het tijdschrift Grazia. "Het is apart om te zien hoe mensen allerlei ideeën kunnen hebben door alleen naar de 'bovenste laag' te kijken. Dat zie ik zoveel om me heen. Het verbaast me echt hoeveel dingen worden gezegd of geschreven, die helemaal niet waar zijn."

De 'gravinfluencer' staat niet te veel stil bij dat soort vooroordelen. "Eerlijk gezegd heb ik niet écht last van deze vooroordelen. Misschien komt dat wel door hoe ik in het leven sta."

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--