Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Urn Ari Behn bijgezet op begraafplaats Oslo

1 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Op de dag dat Ari Behn, de ex-man van prinses Märtha Louise van Noorwegen, 48 zou zijn geworden is zijn as woensdag bijgezet op een begraafplaats in Oslo. Dat heeft zijn voormalige manager Geir Håkonsund bevestigd aan Noorse media.

"Ik kan bevestigen dat er een ceremonie voor Ari is geweest. Het is geen toeval dat juist voor deze dag is gekozen. Het was een besloten ceremonie", aldus Håkonsund. Wie van de Noorse koninklijke familie aanwezig was, is niet bekendgemaakt. Aannemelijk is dat Märtha Louise en de drie kinderen die ze deelt met Ari bij het moment aanwezig waren.

De ex-echtgenoot van prinses Märtha Louise maakte op eerste kerstdag een einde aan zijn leven. De uitvaartceremonie en crematie van Ari Behn was al op 3 januari. Deze werd bijgewoond door de voltallige Noorse koninklijke familie en onder anderen ook prinses Laurentien en de Zweedse prins Daniël.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--