Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Koningin Rania deelt bijzonder nonchalante zomerfoto's van haar gezin

22 augustus 2023 · Leestijd 2 min

Het Jordaanse koningspaar is dit jaar gezellig op vakantie met hun twee jongste kinderen: prinses Salma (2000) en prins Hashem (2005). Koningin Rania deelt bijzonder nonchalante foto's van hun gezin op een zonnige dag.

"De zomers zijn zoeter met jullie... Zo dankbaar" schrijft de koningin van Jordanië op haar Instagram-account. Ze deelt lieve foto's met haar man koning Abdullah en haar twee jongste kinderen. Prinses Salma en prins Hashem poseren maar te graag voor de camera van de koningin. 

Lees verder onder de foto. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Nieuwe foto's van het Jordaanse koningsgezin 

Waar de Oranjes en de Spaanse royals elk jaar een officiële fotosessie hebben met de pers, pakt het Jordaanse koningshuis het een stuk nonchalanter aan. Koningin Rania deelt gewoon op haar Instagram nieuwe foto's van haar man en kinderen. Het koningsgezin ziet er ook nog eens heel casual uit op de foto's. 

Lees verder onder de foto. 

prinses salma-prins hashem

Koningin Rania draagt platte sandalen en een sportieve rok en top. Koning Abdullah draagt een simpele polo met daaroverheen een bodywarmer. Prins Hashem is misschien wel de sportiefste van het stel met een pet op zijn hoofd. Prinses Salma draagt op de foto een simpele spijkerbroek en een wit T-shirt. Ze heeft ook een blikje in de hand waardoor het lijkt alsof de foto's op een spontaan moment zijn gemaakt tijdens een wandeling met het gezin. 

Lees verder onder de foto. 

prinses-salma-instagram

Aangezien prinses Salma niet op de eerste foto staat, kunnen we er stiekem wel vanuit gaan dat zij de foto maakte van haar ouders en broertje. Hoe lief is dat? Waar het gezin met elkaar precies op vakantie is, is niet bekend. 

Kroonprins Hussein en prinses Iman zelf op vakantie 

Voor kroonprins Hussein en zijn kersverse vrouw prinses Rajwa is de vakantie en hun huwelijksreis voorbij. Vorige week werd de kroonprins al bij meerdere werkbezoeken gefotografeerd. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prinses Iman trouwde afgelopen maart met haar grote liefde Jameel. Grote kans dus dat de twee deze zomer samen zijn weggeweest. Het gelukkige stel was in ieder geval niet samen met de rest van het gezin. 

Fotos: Instagram @queenrania 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--