Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Van dit gerecht smult Catherine (en William niet)

3 oktober 2019 · Leestijd 2 min

Catherine staat thuis geregeld in de keuken. De hertogin van Cambridge maakt graag curry, maar niet iedereen in haar gezin eet die graag lekker pittig. Dat vertelde de echtgenote van prins William woensdag volgens Britse media tijdens een evenement in Londen dat ze samen met haar man bezocht in aanloop naar hun reis naar Pakistan.

De hertogin maakt daarom twee verschillende sauzen: eentje voor haar en William en een voor de 6-jarige George, de 5-jarige Charlotte en de 1-jarige Louis. "Het is moeilijk om curry voor een gezin te maken. De kinderen krijgen een portie zonder kruiden en die van jou is medium", zei Catherine tegen haar echtgenoot. "En ik eet hem graag lekker pittig. Charlotte kan pittigheid ook goed aan."

Catherine droeg tijdens het evenement een smaragdgroene jurk met oorbellen van keramiek van de Pakistaanse designer Zeen.

Lees verder onder de foto's.

William onthulde de liefde voor heel pittig eten niet met vrouw en dochter te delen. "Ik en pittig, dat gaat niet zo goed samen. Ik houd van kruiden, maar niet van pittigheid." Hoewel een aanwezige in het Aga Khan Centre hem vertelde dat mild pittig niet voorkomt in de Pakistaanse keuken, kijkt de prins wel uit naar al het lekkere eten dat hij tijdens het bezoek tussen 15 en 18 oktober krijgt voorgeschoteld. "Ik heb een groter pak nodig."

Bezoek

Het bezoek aan Pakistan vindt plaats van 15 tot 18 oktober. William en Catherine vlogen nooit eerder naar Pakistan. Wel deden ze in 2016 buurland India aan. De laatste grote reis van de hertog en hertogin van Cambridge is al even geleden. In januari 2018 brachten ze samen een bezoek aan Zweden en Noorwegen. Catherine was destijds nog zwanger van prins Louis.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--