Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: De mooiste momenten van Koningsdag 2019

28 april 2019 · Leestijd 2 min

Heb jij net als koning Willem-Alexander ook zo genoten van de viering van Koningsdag in Amersfoort? Voor alle koningshuisliefhebbers die nog even lekker willen nagenieten van deze feestelijke dag hebben wij de leukste momenten en mooiste foto's op een rijtje gezet.

De jarige koning stond uiteraard in het middelpunt, maar de duizenden ogen waren veelal ook gericht op prinses Amalia. "Het is af en toe nog onwerkelijk voor mij om te realiseren dat dit echt mijn leven is. Maar ik heb het altijd heel leuk." De prinses nam dan ook royaal de tijd om handjes te schudden en om selfies te maken met de Oranjefans.

Lees verder onder de foto's.

Voor de 9-jarige Sarah uit Amersfoort was het de mooiste dag uit haar leven. Ze wilde dolgraag koningin Máxima ontmoeten én die wens kwam uit. "Het was een droom dat ik haar zag. En daarom moest ik huilen." De tranen van Sarah werden langs de route opgemerkt door Máxima, die haar liefdevol troostte.

Bekijk hier meer foto's
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--