Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: George en Charlotte ontmoeten pasgeboren broertje

23 april 2018 · Leestijd 1 min

Prins William verliet maandagmiddag het St. Mary's ziekenhuis in Londen om prins George (4) en prinses Charlotte (2) op te halen. De twee kinderen van William en Kate mogen bij hun pasgeboren broertje kijken.

Prins William zei bij zijn vertrek tegen de massaal toegestroomde pers en aanwezigen dat hij snel terug zou komen. En dat maakte hij waar. Samen met George - in zijn schooluniform - en Charlotte keerde William terug bij het ziekenhuis. De bijna driejarige Charlotte stal de harten van alle toeschouwers met haar schattige handzwaai.

Online werd veel gesproken over het laatste gedeelte van de video's. Als William en de kinderen door de deuren zijn slaat George een arm om zijn kleine zusje heen.

Catherine en haar pasgeboren zoon mogen maandagavond het St. Mary's Hospital in Londen verlaten. Prins William brengt zijn vrouw en hun derde kindje naar Kensington Palace, maakte het paleis bekend.

Op Twitter bedankt Kensington Palace namens William en Catherine het ziekenhuispersoneel. Ook danken ze voor de vele gelukswensen die ze al hebben gehad.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--