Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Harry en Meghan bezoeken oudste moskee Zuid-Afrika

25 september 2019 · Leestijd 2 min

Prins Harry en zijn echtgenote Meghan hebben dinsdag een bezoekje gebracht aan de oudste moskee van Zuid-Afrika en daarvoor was passende kledij nodig.

Eerder op de dag was Meghan nog heel casual gekleed in een spijkerjasje maar voor de moskee werd iets heel anders uit de kast getrokken. Meghan droeg een lange groenbruine jurk met een witte sjaal die ze over haar hoofd had gewikkeld. Harry had zich overigens ook omgekleed. Hij koos voor een wit pak.

Lees verder onder de foto's.

In de Auwal-moskee in de Bo-Kaapbuurt in Kaapstad was er ruimte voor een 'interreligieuze dialoog' met betrokkenen en vertegenwoordigers van het gebedshuis.

Druk schema

Harry-Meghan-feestje-Kaapstad.jpg

Voor Harry en Meghan was het programma van de tweede dag van hun tiendaagse reis daarna nog niet voorbij. In de residentie van de Britse hoge commissaris woonden ze een receptie bij waar ook verschillende jongeren en maatschappelijke leiders voor waren uitgenodigd. Tijdens deze gelegenheid straalde Meghan in een lange gestreepte jurk.

Lees verder onder de foto.

De dag begon voor de hertog en hertogin van Sussex op het strand in de buurt van Kaapstad. Daar maakten ze kennis met jonge surfers van Waves for Change. Deze organisatie zet surfen in als therapie om vertrouwen op te bouwen onder jongeren die in arme en gewelddadige gemeenschappen leven. Beelden van dat bezoek, inclusief de dansmoves die Harry en Meghan lieten zien, vind je hier.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--