Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Koninklijk paar schittert met dochters voor vaderlandse pers

19 juli 2019 · Leestijd 2 min

De vakantie voor koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters kan beginnen! Vrijdagmiddag poseerde het koninklijk gezin in de tuin van Paleis Huis ten Bosch om in ruil daarvoor de vakantie door te brengen zonder persaandacht.

Ook dit jaar stalen de drie dochters weer de show en wisten ze goed om te gaan met al die lenzen op hun gericht en schreeuwende, soms ietwat dwingende fotografen. Waar het vorig jaar nog wat onwennig was om apart te poseren, pakte de drie A’s nu helemaal hun moment.

Koninklijke honden

De trouwe viervoeters van het koninklijk gezin bleven net als de afgelopen 2 jaar binnen. In 2016 gaven de labradors Nala en Skipper voor het laatst acte de présence, toen ook prinses Amalia op krukken liep en de koningin herstellende was van een hersenschudding. Tijdens het fotomoment bij de Kagerplassen in 2017 was het onhandig om de honden mee te nemen in de sloep. Vorig jaar bleven de labradors ook binnen bij hun toen pasgeboren puppies.

Het is de eerste fotosessie sinds hun verhuizing naar Paleis Huis ten Bosch. Tijdens de bezichtiging van het gerenoveerde paleis bleef de tuin uitgesloten. Die werd duidelijk bewaard voor het fotomoment.

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--